USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Tokat’ta 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için startını verdi.

MHP Tokat’ta 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için startını verdi.
01-03-2013 10:14
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat’ta 2014’te yapılacak olan yerel seçimler için start verdi.

Parti binasında belediye başkanları ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat 12 ilçenin 12’sinin belediye başkanlığına talip olduklarını tekrar söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Polat, “ Önümüzde yerel seçimler var. MHP olarak bu yerel seçimlerdeki hedefimiz merkez dahil 12 ilçenin 12’sinin belediye başkanlığını almak. İl Genel meclisi üyesinin 41’inin hepsine talibiz. “ dedi.

MHP olarak bunları alacak güce sahip olduklarını ifade eden Polat, “ geçmişte aldığımız oylar  ve bugünkü çalışmalarımız en büyük inancımız. Bizim için bu hedefler hayali hedefler değildir. Bu seçimde de MHP’nin en güçlü olduğu merkezde de inşallah camiamızı Tokat Belediyesi’ni almakla onurlandıracağız. Tokatlı  vatandaşlarımızı da MHP belediyecilik hizmeti ile tanıştıracağız. Tokatlının da buna ihtiyacı vardır. Nasıl ki Erbaa’da, Niksar’da, Pazar’da , Sulusaray’da, Başçiflik’te, Reşadiye’de vatandaşlar MHP’nin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde istifade ediyorlarsa  Tokatlı hemşehrilerimizin de artık bu hakkıdır. Bu toplantının asıl amacı 2014 yerel seçimlerine yapılacak olan hazırlıklara starttır. Belediye başkanlarımızın hepsi çok tecrübeli  insanlar. Onların tecrübelerinden yararlanacağız. Yol haritamızı çizeceğiz ve  2014 yerel seçimlerini fiilen şuandan itibaren başlatmış bulunmaktayız. Seçim kampanyasına şuandan itibaren başlamış bulunmaktayız.

Belediye başkanlarımızın sadece kendi belediyelerini alma noktasında değil, diğer belediyeleri alma yönünde de tecrübelerinden faydalanacağız. “ dedi.

 

 

 

Ülkenin kaderinin seçimi olacak

Önümüzdeki  seçimleri sadece AKP-MHP-CHP seçimleri olarak görmediklerini belirten Polat, bu seçimlerin ülkenin kaderinin seçimi olduğunu söyledi. 2014 seçimlerinin  Türk milleti için tünelden önceki son çıkış olduğunu yineleyen Polat, ”Vatandaşlarımızın bunu iyi değerlendirmeleri gerekiyor. İnşallah AKP başarısız, MHP başarılı olacaktır. Çünkü Hak yolunda  haklı ile mücadelenin içindeyiz. İnşallah Türkiye AKP hükümetinden kurtulacaktır.” dedi.

 

Çakıltaşı bile koparamayacaklar

Tokat’ta belediye başkan adayları noktasında çeşitli   spekülasyonlar olduğuna dikkat çeken Polat,   “Biz partimizin belediye başkanları ile 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Aile gibiyiz biz. Birbirimizden hiç incinmedik. Her zaman birbirimizi onure ettik. Her zaman destek olduk. Bu anlamda da  çakıltaşı bile koparamayacaklar. Ellerinde olan beş ilçeyi de ellerinden alacağız. Bizler görevimizin başındayız.Tüm kadrolarımızla göreve devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 

Hazırlıklarımızı yapıp halkın huzuruna çıkacağız

Sulusaray Belediye Başkanı Şahin Hasgül, yaptığı konuşmasına,    Tokat’ın en eski belediye başkanlarından olduğunu söyleyerek başladı. . 1987 yılında 27 yaşımda belediye başkanlığı görevine başladığını kaydeden Hasgül,  “3 dönem Anavatan Partisi’nden 10 yıl aradan sonra  son dönemde MHP’de belediye başkanlığı görevini yapıyoruz. Tokat’ta  bir il olarak partimiz açısından belediyelerde en başarılı partisiyiz. Halkımız teveccüh gösterdi 12 ilçenin 7’sini bizlere verdi. Biz de belediye başkanları olarak çok zve güç şartlar içinde sadece  halkın ve Hak’kın  desteği ile bize destek olan göreve getiren halkımıza elimizden geldiği kadar güç şartlarda en güzel hizmeti vermeye uğraştık. Son bir yılın içine girdik. Yapılacak olan belediye seçimlerinde mahcup olmamak için bütün hazırlıklarımızı yapıp halkımızın huzuruna çıkacağız. Şuna inanıyorum. Bizim arkadaşlarımız hepsi canla başla çalışıp çok işler yaptılar. Bütün belediye başkanlarımızı yaptığı hizmetler, dik duruşlarıyla, ülkemizin yaşadığı hassas dönemde bugün bizlere çok daha büyük görevlerin düştüğü bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Allah inşallah bizi önümüzdeki dönemde mahcup etmez. Dimdik Allah’ın izniyle devam edeceğiz inşallah.” dedi.  

 

 

İnananlar her zaman zafere ulaşır

 Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar ise konuşmasında  belediye başkanlığı görevini 4 yıldır yaptığını belirterek, “ Vatan, bayrak, Türk    milliyetçiliği  duygusu ile Milliyetçi Hareket ruhlu belediyeciliği  tüm Türkiye’ye şamil ve hakim olması arzusuyla vazifemizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Vazifemizi yaparken halkla  her zaman yan yana olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda tabiî ki seçim sandıklarında teveccühü halkımız gösterecek. Biz vazifemizi yapıyoruz ve bunu da yaparken gerçekten ülkücü ve milliyetçi yaklaşımla Türk devletinin  varlığının bekasını  da her an aklımızda tutan bir yaklaşımla milletimizin bölünmez bütünlüğünü de hafızamızdan asla çıkartmayan yaklaşımla işlerimizi yerine getirmeye gayret göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

 Amaçlarının  Tokat ve bütün ilçelerinde MHP belediyeciliğin başarılı olduğunu gösteren sonuçlara erişmek olduğunu ifade eden Yadigar, “ Benim  bu anlamda 2014 seçimlerinde inşallah bu sonuçlara erişeceğimize inancım  tamdır. İnananlar her zaman zafere ulaşır. Ancak inanmanın yanında sürekli, planlı, programlı bir çalışma ile hedefe varacağımız inancım tamdır. Burada özellikle MHP’li  arkadaşlarımızın birbiriyle   topyekün kucaklaşma,  birlik ve beraberlik ile kesinlikle hedefi ele geçireceğimizi paylaşmak istiyorum. Birlik ve beraberliğimiz bulunduğumuz şehirlerdeki halkımızın da teveccühüne  dönüşecektir. Ben sonuçların iyi olmasını diliyorum. Yüce Allah’ım bizleri MHP’yi en önemlisi Türk milletini utandırmasın. Gelecekle ilgili özellikle içerisinde bulunduğumuz değişik adlarla adlandırılan bu süreçte Türk Milletinin tarihe kötü izler bırakmadan bir parçalanmaya gitmeden Türk milletinin tarihinde utanılacağı bir sayfa bırakmadan sonuçlanmasını diliyorum. Yerel seçimlerde bütün arkadaşlarıma başarı diliyorum.Hep birlikte başardığımızda güçlü olacağız.” şeklinde konuştu.  

 

 

Gidecek olan buyursun gitsin

Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen ise konuşmasında Tokat kamuoyunda belediye başkanlığı adaylığı konusunda yapılan spekülasyonları değerlendirdi.

  Özmen, “ Bizlerin üzerinden bir takım hesaplar kitaplar yapılıyor. Falan şu partiye geçecek gibi. Falan bu partiden aday olacak gibi. Spekülasyonlara hiç gerek yok. Bazı arkadaşlarımız  kendi aralarında ‘bende geliyorum, falan falanda geliyor’ hesapları içindeler. Bun bu arkadaşlarıma buradan sesleniyorum. Gidecek olduktan sonra tutma şansımız var mı? Buyursunlar gitsinler. Önümüzdeki seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. “ dedi.

 

 

MHP büyük başarı gösterecek

Başçiftlik Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ise  belediye başkanlığının  gerçekten hizmet etmenin en etkin yolu olduğunu söyledi. Kendisinin  belediye başkanlığı döneminde  çalışmalarını  yaparken   bir yol haritası çizdiğine dikkat çeken Öztürk, “ Bir adil olmak.  İki sosyal barışı sağlamak. Üç çalışmak. Tabi bunları yapınca netice alıyorsunuz. Başarıya da ulaştığımızı zannediyorum. Bir yere gelmek zama yine de geliniyor. Orada kalmak daha da zor. Hepimiz de bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki dönem inşallah gerçekten  MHP  büyük başarı gösterecek.” diye konuştu.

 

 

Sefere çıkmak görevimizdir

Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem,    partisi için bir  seçimler bitince diğer seçimlerin hazırlığının başladığını söyledi.    

Türkiye Cumhuriyeti devletinin karanlık günlerden geçtiğini ifade eden Erdem, küçük hesaplar yapmanın hiç bir anlamı olmadığını bildiklerini kaydetti.

  Cenabı Allah’tan  Türk milletine sabırlar dileyen Erdem, şunları söyledi. “ Fakat bu sabırda bitme noktasındayız. Anayasa’dan ‘Türk’  kavramını çıkarmaya çalışıyorlar. Böyle bir günde sen ben davasını bitirmeyecek  ya da harekete geçirecek bir ülkücü,  bir milliyetçi hareket partili asla olamaz. Allah rızası için bu yolda da can vermeye hazır olduğumuza inanıyorum bütün arkadaşlarımın. Sloganlarımızdan bir tanesi  ‘hizmetlerimiz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller içindir.’ Biz gelecek nesli düşünmek zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini düşünmek zorundayız.

 

Türkiye’de çiftçisine ‘ananı da al git’ diyen bir başbakan var. Ama teröriste takla atan, İmralı’ya  çözüm süreci denilmesini isteyen bir başbakan. Sen benim çiftçime ‘ananı al git’  diyeceğine sahte kabadayılığını bıraksan da teröriste ‘ananı da al git’  desen. Artık bu millete Cenabı Allah uyanmayı nasip eder inşallah. Sefere çıkmak bizim görevimizdir ama zafer tacın Cenabı Allah’ın elindedir. Kime   isterse ona nasip eder. Cenabı Allah inşallah ülkücü harekete iktidarı nasip eder. MHP’nin yerel seçimden sonra genel seçimde bu taçla taçlandırır inşallah.”

 

 

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan,  MHP’ye üye belediye başkanları olarak kendilerine  oy veren vermeyen bütün seçmenleri  en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.  Hiçbir arkadaşının  onların yüzünü yere baktıracak hata kusur işlemeden, dikkatli bir şekilde hizmetlerini yaptığını belirten Yenihan,    “ 7 ilçe MHP’li belediye başkanları ile yönetiliyor. Her arkadaşımız yapmış olduğu çalışmalarda başarılı. Arkadaşlarımız çalışmaları   ile partimizin misyonunu yaptığı hizmetlere yansıtıyor. Bir kusurumuz hatamız olmadı. Soruşturmaya gerek olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. Hizmetlerimizi  de ölçüp biçtiğimiz zaman imkanları daha iyi belediyelerden aşağı  hizmetler vermiyoruz. El ele veriyoruz. Sinerji oluşturuyoruz. Fikirlerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bütün hizmetlerimizi insan odaklı düşünüyoruz. “ dedi.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45